Posted by: Bænkevarmer | august 17, 2008

1-0 og en anelse skuffet.

Det var en af de kampe, hvor jeg efter de første 10 minutter tænkte, at vi ville vinde den her 4-5 mod nul. West Broms højre back var helt elendig og den debuterende Nasri og altid fremragende Gael Clichy havde massere af plads til at bryde igennem i Arsenals venstre angrebsside. Desværre så havde både Niklas Bendtner og især Adebayor i front to sløje dage på kontoret. Førstnævnte startede livligt, men gled langsomt mere og mere ud af kampen. Adebayor kom mere og mere ind i kampen, men han virkede meget ubeslutsom og valgte konstant den forkerte løsning. Som løsning på den defensive midtbane fandt vi Eboue som – på trods af lejlighedsvise skøre og irriterende indslag, og umenneskelig ufarlighed foran mål – spillede en meget fin kamp. Hans makker Denilson spillede stærkt og sikkert, og ligner en seriøs kandidat til de foretrukne 11.

Djourou dannede centerforsvar med Gallas – og de lignede et klassisk Arsenal forsvar. Det vil sige – generel boldsikkerhed og overblik men konstant frygt for, at modstanderen alligevel scorer.

En lidt usikker start, men skader taget i betragtning er vi kommet fint igang. Evigt stærke Spurs måtte desværre bukke under for overmagten i form af frygtindgydende Middlesbrough, hvilket altid er sjovt. Liverpool kravlede sig til en sejr mod Sunderland og var alt andet en farlige. Robbie Keane bliver sæsonens største flop. 

Ovre på Fulham bloggen er der en meget lang og detajleret sæson optakt. Jeg er ikke enig – undtagen med hans vurdering af Tottenham 🙂 – men det er god læsning og en seriøs omgang research. Keep up the good  work.

Reklamer

Responses

  1. Jeg takker for de bevingede ord:)

    Og selvfølgelig også for linket. Min blog har aldrig oplevet så meget trafik i de fire måneder, som den har eksisteret:)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: