Posted by: Bænkevarmer | august 6, 2008

Ljungberg går måske CK-vejen nu?

Frederik Ljungberg i topform var en af Arsenals bedste og farligste wings i den tid jeg har set Arsenal. Men da West Ham betalte hele 3 millioner pund for ham, mente jeg, og nok de fleste Arsenal fans, at vi havde gjort en af sommerens bedste handler overhovedet. Ljungberg havde i 2 sæsoner været meget skadesplaget og havde slet ikke leveret et niveau i de kampe han spillede, der var Arsenal værdigt. Derfor var jeg egentlig (og lidt sørgeligt) ret tilfreds, da vi slap af med hans enorme løn og endda fik penge for ham.

I dag har West Ham besluttet, at Ljungberg ikke er sin løn værd og fristillet ham med et kæmpe økonomisk tab. Det nævnes, at Roma har været interesseret i ham på det sidste – det er vel samme situation som, at Newcastle meldtes interesseret i Julio Baptista…. og var villige til at betale 100 millioner kroner, uden pis.

Unge danske Jonas Rasmussen har nu underskrevet en professionel kontrakt med os. Han er nok ikke så talentfuld som Big Ben, men tillykke til ham.

Til slut er der venskabskamp mod Huddersfield i aften. Mange af de unge og reserverne skal i aktion. Jeg kommer ikke til at se den, men glæder mig som altid til highlights i morgen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: