Posted by: Bænkevarmer | juni 6, 2008

Fredag er sidste dag før det går løs!

 

Desværre er det ikke Premier League, der går i gang imorgen. Men EM er fint tidsfordriv. Vi vil så vidt vi kan blogge om turneringen herinde, men det skal ikke betyde, at Arsenal bliver fornægtet. Tværtimod – det bliver happy hour. Vi følger EM, vi følger Arsenals spillere til EM og vi følger Arsenal som sædvanlig. Så husk, kig forbi hver dag!

Fredag er også en dag, hvor der sædvanligvis holdes pressekonference. Ved pressekonferencer i the “silly season” annonceres der også nogle gange nye signings. Idag var der ingen pressekonference….

Tilgengæld blev der skrevet en feature om denne blog igår! Vi takker ydmygt arseblog.dk for, at han gider bruge sin tid på to drenge, som interesserer sig for fodbold.

 

Angående Arsenal, så skal der jo lige en nyhed ind. Det er ikke rigtig en nyhed, men denne blog siger, at han godt kunne tænke sig, at vi købte Eidur Gudjohnsen. Seriøst? Nej, nej, jeg mener seriøst? Han skriver, at han ville være vores nye Bergkamp! Det skriver han, helt seriøst. Badjohnsen og Bergkamp? Seriøst? Han mener det vist. Gud forbyde det.

 

Derudover har vi fundet endnu en dansk premier league blog – om Fulham. Hvem skulle tro, at den tredje danske Premier League blog var om Fulham? Men det viser jo bare, at intelligente mennesker holder med London klubber. Velkommen til.

Reklamer

Responses

  1. He he.. Jeg siger mange tak for kommentaren og komplimenten:)

    Ved dog ikke om alle intelligente mennesker holder med London klubber.. Chelsea er jo fra London;) Lidt friendly rivalry skal der jo være med vores blå naboer:)

    Et dansk fodbold community kunne være ganske fornøjeligt, så vi kunne få gang i lidt fo’boll diskussioner.

    Vil helt sikkert kigge forbi, og har gengældt jeres link til min side, selvom trafikken nok vil være begrænset grundet Fulhams manglende popularitet i det danske:)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: